ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون كارداني‌ نظام‌ جديد(کاردانی پیوسته)سال98

ضمن عرض تبريک و خير مقدم حضور پذيرفته شدگان گرامي، به اطلاع کليه پذيرفته شدگان آزمون كارداني‌ نظام‌ جديد (کاردانی پیوسته) سال 1398 در دانشگاه شهاب دانش مي رساند که مطابق اطلاعیه اعلام شده در سايت سازمان سنجش، کليه پذيرفته شدگان مي بايست در روزهاي شنبه 98/06/23 و یکشنبه 98/06/24 از ساعت 8:30 لغایت 14:30 براي ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمايند.

همچنين مدارک مورد نياز جهت ثبت نام و ساير اطلاعات مهم در اطلاعيه سايت سازمان سنجش به آدرس زير آمده است:

تذکر: شهریه ثابت نیم سال اول به مبلغ  8.500.000 ریال به صورت نقدی در زمان ثبت نام پرداخت می گردد. الباقی شهریه که شهریه متغیر می باشد باید تا قبل از امتحانات پایان ترم تسویه گردد.

تذکر2: درصورت وجود مشکلات مالی، دانشگاه شهاب دانش این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بخشی از شهریه ثابت نیم سال اول را به صورت چک پرداخت نمایید.

پذیرفته شدگان گرامی می بایست برای واریز وجه، حتما عابر بانک متصل به شبکه شتاب به همراه داشته باشید.

مسیرهای مختلف ساختمان جدید دانشگاه در پردیسان

موقعیت دانشگاه روی نقشه