ثبت نام پذيرفته شدگان کاردانی به کارشناسی سال 98 (ورودی جدید)

ضمن عرض تبريک و خير مقدم حضور پذيرفته شدگان گرامي، به اطلاع کليه پذيرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1398 در دانشگاه شهاب دانش مي رساند که جهت ثبت نام مي بايست در روزهاي یکشنبه مورخ 1398/06/24 و دوشنبه مورخ 1398/06/25 از ساعت 08:30 لغایت 14:30 براي ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمايند.

همچنين  مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام و ساير اطلاعات مهم  جهت ثبت نام در اطلاعيه سايت سازمان سنجش به آدرس زير آمده است:

آن دسته از پذیرفته شدگانی که امکان ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی را ندارند، می بایست فرم شماره 7 تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه محل اخذ مدرک کاردانی را هنگام ثبت نام ارائه نمایند.

تذکر: شهریه ثابت نیم سال اول به مبلغ  8.500.000 ریال به صورت نقدی در زمان ثبت نام پرداخت می گردد. الباقی شهریه که شهریه متغیر می باشد باید تا قبل از امتحانات پایان ترم تسویه گردد.

تذکر2: درصورت وجود مشکلات مالی، دانشگاه شهاب دانش این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بخشی از شهریه ثابت نیم سال اول را به صورت چک پرداخت نمایید.

پذیرفته شدگان گرامی می بایست برای واریز وجه، حتما عابر بانک متصل به شبکه شتاب به همراه داشته باشید.

مسیرهای مختلف ساختمان جدید دانشگاه در پردیسان

موقعیت دانشگاه روی نقشه