ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کاردانی نظام جدید سال 1398

به اطلاع کليه متقاضیان ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کاردانی نظام جدید سال 1398 در دانشگاه شهاب دانش مي رساند، جهت ثبت نام در رشته های مندرج در جدول ذیل مي بايست از روز پنجشنبه 98/09/07  از ساعت 09:00 لغایت 13:00 برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمايند.

همچنين متقاضیان محترم می توانند مدارک مورد نياز جهت ثبت نام را در آدرس زير مشاهده نمایند:

تذکر1: شهریه ثابت نیم سال اول برای گروه مهندسی مبلغ  8.500.000 ریال و برای گروه علوم انسانی مبلغ 6.800.000 ریال می باشد که به صورت نقدی در زمان ثبت نام پرداخت می گردد. الباقی شهریه که شهریه متغیر می باشد باید تا قبل از امتحانات پایان ترم تسویه گردد.

تذکر2: درصورت وجود مشکلات مالی، دانشگاه شهاب دانش این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بخشی از شهریه ثابت نیم سال اول را به صورت چک پرداخت نمایید.

پذیرفته شدگان گرامی می بایست برای واریز وجه، حتما عابر بانک متصل به شبکه شتاب به همراه داشته باشید.

تذکر 3: دانشجویان پسر ساکن قم که تا قبل از شهریور 98 فارغ التحصیل شده اند می بایست در هنگام ثبت نام اصل مدرک دیپلم نظام آموزشی جدید (3-3-6) و یا گواهی موقت این مدارک را که توسط آموزش و پرورش ناحیه محل تحصیل مهر شده باشد را ارائه نمایند.

مدارک نظام وظیفه جهت ثبت نام

مسیرهای مختلف ساختمان جدید دانشگاه در پردیسان