ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1398

به اطلاع کليه متقاضیان ثبت نام در مرحله تکمیل ظرفیت آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1398 در دانشگاه شهاب دانش مي رساند، جهت ثبت نام در رشته های مندرج در جدول ذیل مي بايست از روز یکشنبه 98/09/03 (با توجه به اطلاعیه سازمان سنجش) از ساعت 09:00 لغایت 13:00 برای ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمايند.

اطلاعات مهم و مدارک مورد نياز جهت ثبت نام در اطلاعيه سايت سازمان سنجش به آدرس زير آمده است:

تذکر1: شهریه ثابت نیم سال اول برای گروه مهندسی مبلغ  8.500.000 ریال و برای گروه علوم انسانی مبلغ 6.800.000 ریال می باشد که به صورت نقدی در زمان ثبت نام پرداخت می گردد. الباقی شهریه که شهریه متغیر می باشد باید تا قبل از امتحانات پایان ترم تسویه گردد.

تذکر2: درصورت وجود مشکلات مالی، دانشگاه شهاب دانش این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بخشی از شهریه ثابت نیم سال اول را به صورت چک پرداخت نمایید.

پذیرفته شدگان گرامی می بایست برای واریز وجه، حتما عابر بانک متصل به شبکه شتاب به همراه داشته باشید.

مدارک نظام وظیفه جهت ثبت نام

مسیرهای مختلف ساختمان جدید دانشگاه در پردیسان