اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال 98

ضمن تبریک و عرض خیر مقدم حضور پذیرفته شدگان گرامی، به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان آزمون کارشناسی ارشد سال 1398 در دانشگاه شهاب دانش می رساند که کلیه پذيرفته شدگان می بايست از روز پنجشنبه مورخ 98/06/21 ابتدا از طریق این لینک اقدام به پیش ثبت نام اینترنتی نموده و سپس با مراجعه حضوری به دانشگاه و ارائه اصل مدارک ذیل در يكي از روزهاي یکشنبه 98/06/24 و دوشنبه 98/06/25از ساعت 8:30 الی 14:30 مطابق جدول زیر ثبت نام خود را تکمیل نمايند.

تاریخ

رشته

یکشنبه 98/06/24

مجموعه حسابداری، مدیریت و صنایع

دوشنبه 98/06/25

مجموعه مهندسی پزشکی، برق، عمران، معماری، مکانیک و کامپیوتر

تذکر: ثبت نام اینترنتی فقط به عنوان ثبت نام اولیه بوده و پذیرش قطعی منوط به مراجعه حضوری و ارائه اصل مدارک می باشد.

همچنين  مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام و ساير اطلاعات مهم  جهت ثبت نام در اطلاعيه سايت سازمان سنجش به آدرس زير آمده است:

فرم معدل دانشجویان سال آخر

فرم مدرک کارشناسی و معدل مخصوص دانشجویانی که به دلایلی قادر به ارائه اصل مدرک کارشناسی نمی باشند

تذکر1: فارغ التحصیلان کارشناسی ناپیوسته می بایست در زمان مراجعه حضوری به دانشگاه اصل و کپی مدرک کاردانی را همراه داشته باشند.

تذکر2: شهریه ثابت نیم سال اول به مبلغ  12.500.000 ریال به صورت نقدی در زمان ثبت نام پرداخت می گردد. الباقی شهریه که شهریه متغیر می باشد باید تا قبل از امتحانات پایان ترم تسویه گردد.

تذکر3: درصورت وجود مشکلات مالی، دانشگاه شهاب دانش این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بخشی از شهریه ثابت نیم سال اول را به صورت چک پرداخت نمایید.

پذیرفته شدگان گرامی می بایست برای واریز وجه، حتما عابر بانک متصل به شبکه شتاب به همراه داشته باشید.

مسیرهای مختلف ساختمان جدید دانشگاه در پردیسان

موقعیت دانشگاه روی نقشه