کسب مقام سوم المپیاد ورزشی کشوری توسط دانشجویان شهاب دانش

کسب مقام سوم چهارمین المپیاد ورزشی دانشجویان پسر کشور در رشته فوتسال توسط دانشجویان دانشگاه شهاب دانش بر خانواده‌ی بزرگ شهاب دانش مبارکباد.

تیم فوتسال دانشگاه شهاب دانش با بازیکنانی چون سید سجاد تکیه ای، محمد مهربان، محمد جواد وفایی، کاظم شاه نظر و مجید فراهانی و با هدایت مهدی کاکایی در مرحله گروهی از سد حریفانی چون دانشگاههای  اردکان، سبزوار و مازندران گذشتند و از گروه خود صعود کردند. در مرحله یک هشتم اردبیل را از پیش رو برداشتند و در مرحله یک چهارم با شکست تیم دانشگاه زنجان به مرحله نیمه نهایی صعود کردند.
شهاب دانش در دیدار نیمه نهایی بازی را به خراسان شمالی با نتیجه ای نزدیک واگذار کرد و در مسابقه رده بندی با یک بازی هوشمندانه و هدفمند دانشگاه ارومیه را شکست داد و موفق به کسب مقام سوم مسابقات شد.