همکاری علمی و پژوهشی شهاب دانش و دانشگاه علوم پزشکی قم

🔸جلسه تبادل نظر برای همکاری علمی،پژوهشی و فناوری مابین اعضای هیات علمی دانشگاه شهاب دانش و دانشگاه علوم پزشکی قم

🔹به گزارش روابط عمومی دانشگاه شهاب دانش طی جلسه ای با حضور پروفسور کراری ریاست دانشگاه شهاب دانش و دکتر شریفی پور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی و دکتر کوهپایی مدیر ارزیابی و توسعه تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی قم نحوه فعال تر کردن تفاهم همکاری بین دو دانشگاه مورد بحث و بررسی مفصل قرار گرفت.

🔹دکتر کراری ضمن اعلام رضایت و خرسندی از انعقاد این تفاهم نامه افزود این نوع ارتباطات عامل مهم پیشرفت خواهد بود .
ایشان ارتباط بین جامعه مهندسی و پزشکی را یک نیاز اساسی خوانده و یک ضرورت برای نظام سلامت کشور دانستند.
🔹دکتر کراری اضافه کرد انگیزه کافی در اعضا هیئت علمی و دانشجویان مهندسی پزشکی دانشگاه شهاب دانش در راستای عمل به تفاهمنامه منعقد شده وجود دارد.
ایشان اضافه کرد دانشگاه شهاب دانش میزبان بیست و پنجمین کنفرانس ملی و سومین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی در آذر ماه سال ۹۷ بود که یکی از باشکوه ترین کنفرانس های کشور را شاهد بودیم.
دکتر کراری با اشاره به حضور دکتر شمس اللهی و دکتر توحیدخواه در دانشگاه شهاب دانش، ارتباط بین این دانشگاه با دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه صنعتی امیر کبیر را در حوزه مهندسی پزشکی پررنگ دانستند.

🔹دکتر توحید خواه رئیس کارگروه کمیته مهندسی پزشکی وزارت علوم و عضو هیئت مؤسس دانشگاه شهاب دانش با اشاره به بین رشته ای بودن رشته مهندسی پزشکی گفت اساس و شالوده مهندسی پزشکی همکاری تیمی است و اهمیت این همکاری تیمی روزبروز در دنیای فناوری بیشتر بروز میکند.
🔹ایشان ادامه داد این تفاهمنامه میتواند منجر به چاپ مقالات با کیفیت بالاتر در زمینه پژوهشی نیز شود.

🔹دکتر کوهپایی مدیر ارزیابی و توسعه تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی قم این تفاهمنامه را بسیار ارزشمند ارزیابی کرد و حضور دانشگاه شهاب دانش با چنین ظرفیت بالایی در رشته های مهندسی بویژه رشته مهندسی پزشکی را برای استان و کشور بسیار مفید ارزیابی کردند.
🔹ایشان با اشاره به وجود کرونا در کشور طراحی نرم افزارهای تحلیلی مختلف را ارزشمند دانست و نقش دانشجویان مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر دانشگاه شهاب دانش را در این راه بسیار مهم دانستند.
پیشنهاد دیگر دکتر کوهپایی ایجاد پردیس سلامت توسط مراکز رشد و
نوآوری دو دانشگاه بود.

🔹دکتر شریفی پور معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی قم ابراز امیدواری کرد با همکاری بین دانشگاه شهاب دانش و دانشگاه علوم پزشکی قم تجهیزات و محصولات بومی با قیمت پایین تر و کیفیت بالاتر از نمونه های خارجی ساخته شود و در اختیار مردم قرار بگیرد چراکه ظرفیت بالای دانش فنی و منابع انسانی در این حوزه وجود دارد.

🔹در ادامه مهندس خندان رئیس مرکز رشد و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی قم گفت مسیرهای همکاری متنوعی بین مرکز رشد علوم پزشکی و دانشگاه شهاب دانش وجود دارد و بزودی این همکاریها آغاز خواهد شد.

همچنین مقرر شد دانشگاه علوم پزشکی در تجهیز کارگاه تجهیزات پزشکی در دانشگاه شهاب دانش مساعدت نماید.