نحوه صدور گواهی اشتغال به تحصيل تا پايان سال ٩٨

اطلاعيه معاونت آموزشي دانشگاه
نحوه صدور گواهی اشتغال به تحصيل تا پايان سال ٩٨ ابلاغ شد

دانشجوی گرامی
درخواست اشتغال به تحصیل خود را مطابق با روال قبل از طرق کارتابل برای کارشناس ارسال کنيد
حتما نام ارگان یا سازمانی که قصد ارائه اشتغال را دارید ذکر کنید و آدرس پستي خود را نيز ذكر كنيد
پس از صدور اشتغال شما اگر سازمان مورد نظر به شبکه دولت یا ای آر پی متصل باشد برای آن سازمان ارسال خواهد شد. چنانچه آن سازمان فاقد شبکه دولت یا ای آر پی باشد کارشناس ازطريق پست به ادرس شما اقدام مي كند.
جهت اطلاع از شماره پی گیری با شماره دانشگاه داخلي ١٠٣ تماس بگيريد. بنابراين نیازی به مراجعه حضوری نمي باشد و كارشناسان در اين مورد پاسخگو نمي باشند.

به اطلاع مي رساند دانشجوياني كه درخواست گواهي اشتغال كرده اند و آن را تحويل نگرفته اند با توجه به حضور كارشناسان از تاريخ ٩٨/١٢/١٠ طبق روال ابلاغي جديد مجددا با رعايت كليه نكات ذكر شده اقدام نمايند.
معاون آموزشي