اطلاعیه مهم آموزشی در مورد دروس عملی نیمسال جاری

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند طبق مصوبه شورای آموزشی دانشگاه، دروس کاملا عملی (کارگاه، آزمایشگاه، تربیت بدنی و ...) از روز شنبه 21 تیرماه برگزار خواهند شد. نحوه ارائه این دروس نیز با توجه به شرایط خاص به صورت ترکیبی از کلاس های مجازی و حضوری خواهد بود که برنامه زمان بندی آنها هفته آینده اعلام می شود. شورای آموزشی دانشگاه امکان حذف این دروس با بازگشت شهریه را برای دانشجویان لحاظ نموده است و کلیه دانشجویانی که این دروس را اخذ نموده اند می توانند از طریق کارتابل به کارشناس رشته خود درخواست حذف این دروس را حداکثر تا تاریخ 30 خرداد ماه ارسال نمایند.به درخواست های دریافتی پس از تاریخ فوق ترتیب اثر داده نخواهد شد.

موارد ذیل حائز اهمیت می باشد:

• این دروس با توجه به ماهیت عملی امکان اخذ به صورت معرفی به استاد (تکدرس) را ندارند.
  • امکان ارائه تمام این دروس در نیمسال آتی وجود ندارد و با توجه به تغییرات سیلابس ممکن است تعدادی از آنها دیگر ارائه نشوند.
  • با توجه به شرایط خاص پیش آمده امکان مهمان شدن این دروس در دانشگاه­های دیگر وجود ندارد.
  • کلیه عواقب ناشی از این حذف، نظیر بحث پیشنیازی و هم نیازی در ترم­های آینده بر عهده شخص دانشجو می باشد.
  • درصورتیکه که پس از حذف دروس، برخی از کارگاه ها به زیر حدنصاب برسد، آن کارگاه یا آزمایشگاه برای سایر دانشجویان نیز اجباراً حذف می شود و شهریه آن مسترد می­گردد.