اطلاعیه مهم آموزشی در مورد امتحانات غیرحضوری

به اطلاع کلیه دانشجویان محترم می رساند با توجه به مصوبات شورای آموزشی مبنی بر برگزاری امتحانات به صورت مجازی لازم است موارد ذیل مورد توجه ویژه قرار گیرد.

• در صورت وجود مشکل در پرونده آموزشی، نظام وظیفه یا مالی خود،حتما تا تاریخ 31 خرداد ماه نسبت به رفع آن اقدام نمایید (قبل از شروع امتحانات از ورود به پورتال خود مطمئن شوید). در غیر این صورت پورتال شما مسدود و امکان شرکت در امتحانات را نخواهید داشت.
  • از آنجا که سئوالات بصورت تک به تک به دانشجو نمایش داده می­شود و امکان مشاهده و بازگشت به سوالات وجود ندارد، لذا موضوع مدیریت زمان برای پاسخگویی به تمام سئوالات بسیار با اهمیت و بر عهده دانشجو می باشد.
  • از آنجا که یکی از شیوه های پاسخ گویی به سئوالات تشریحی، نوشتن پاسخ در یک برگه و ارسال تصویر آن از طریق سامانه مجازی می­باشد توصیه می­شود آمادگی لازم جهت این نوع از پاسخ گویی را داشته باشید. دقت کنید که حداکثر حجم مورد قبول جهت بارگذاری برای عکس، 2 مگابایت می­باشد، لذا به دانشجویان پیشنهاد میگردد از نرم افزار CamScannerبرای عکس گرفتن توسط گوشی هوشمند یا تبلت استفاده کنند.
  • دانشجویان عزیز می بایست تمهیدات لازم را بیاندیشند تا در صورت قطع برق یا قطع اینترنت (قطع شدن یک اپراتور یا شرکت و با فراهم نمودن امکانات پشتیبانی نظیر کامپیوتر، لپ­تاپ، تبلت، یا گوشی هوشمند) آمادگی لازم جهت رفع مشکل را داشته باشید. لازم به توضیح است در صورت تمایل، دانشجویان می­توانند جهت انجام امتحان مجازی و پاسخ­گویی با مراجعه به دانشگاه از سایت های دانشگاه استفاده نمایند که لازم است از قبل برای این موضوع در کارتابل به کارشناس رشته درخواست بدهند.
  • امتحانات دقیقا طبق ساعت تعریف شده در پورتال آموزشی (قابل مشاهده از طریق برنامه هفتگی) برگزار و دقیقا پس از به پایان رسیدن زمان تعیین شده توسط استاد درس خاتمه می­یابند و امکان هر گونه ویرایشی از دانشجو گرفته خواهد شد.