اعلام نتیجه‌ی مسابقه‌ی طراحی نمای آمفی‌تئاتر دانشگاه

با سلام و احترام
ضمن آرزوی قبولی طاعات و پوزش از تاخیر در اعلام نتایج، مسابقه‌ی طراحی نمای آمفی‌تئاتر دانشگاه شهاب دانش بعد از پشت سر گذاشتن دو مرحله به اتمام رسید.
این مسابقه با انگیزه‌ی ایجاد مشارکت در بین دانشجویان و جامعه‌ی معماری استان قم برگزار شد، ۲۵ تیم ثبت‌نام نمودند و در نهایت ۱۵ کار از طریق دبیرخانه دریافت گردید و از میان آثار ارسالی سه کار توسط هیات داوران واجد شایستگی‌هایی شناخته شد، اما به دلیل عدم توجه به همه‌ی نیازها و ضوابط اعلامی مسابقه، از شرکت‌کنندگان درخواست شد تا در مدت زمان مشخصی مدارک تکمیلی را تحویل دبیرخانه نمایند.
علی‌رغم فرصت داده شده، متاسفانه هیچ‌یک از آثار منتخب نتوانست طرحی درخور و پاسخگو به نیازهای طراحی ارائه دهد، ضمن آنکه در این مرحله یکی از آثار نیز کپی شناخته شد و از دور مسابقه خارج گردید.

با تصمیم تیم داوری متشکل از دکتر نجفی، دکتر امیرحسینی و مهندس ابراهیمی با توجه به تلاش‌های شرکت‌کنندگان و بر مبنای اعلام پیشین، از آثار راه‌یافته به دور دوم مسابقه که حائز بالاترین امتیاز شناخته شدند تقدیر می‌گردد و جوایزی تقدیم این دوستان خواهد شد.

آثار شرکت داده شده در مسابقه متعاقبا منتشر می‌گردد.