گزارش برگزاری سومین دوره مسابقه استانی نجات تخم‌مرغ شهاب دانش

سومین دوره مسابقه استانی نجات تخم مرغ در سطح دانشجویی، روز جمعه ۳ اسفند ماه ۱۳۹۷ در دانشگاه شهاب دانش برگزار گردید.
این دوره از مسابقات با حضور بیش از ۶۰ دانشجوی علاقه مند در قالب تیم های ۲ و ۳ نفره و شامل ۲۰ تیم از دانشگاه های قم برگزار شد.
تیم های شرکت کننده در این مسابقات باید با استفاده از مواد اولیه ساده ای همچون مقوا، نی، بادکنک، چسب و کش در مدت زمان دو ساعت، سازه هایی بسازند که توان سالم نگه داشتن تخم مرغ پس از سقوط از ارتفاع ۱۷ متری (طبقه چهارم دانشگاه) را داشته باشد.
در طول مسابقه، پنج نفر از اساتید به عنوان داور بر شرکت کنندگان نظارت داشته و مسابقه با همکاری انجمن علمی عمران و معماری، برگزار گردید.
پس از ساخت سازه ها، ابتدا سازه ها وزن کشی شده و سپس در مرحله پرتاب، زمان دقیق آن ها اندازه گیری و ثبت گردید.
در نهایت داوران، طبق قوانین امتیاز هریک از گروه ها را محاسبه کرده و تیم های برتر و همچنین تیم خلاق انتخاب شدند و از آنان تجلیل و به ترتیب به تیم های اول تا سوم مبالغ؛ شش میلیون، چهار میلیون و پانصد و سه میلیون ریال و به تیم خلاق مبلغ یک میلیون و پانصد هزار ریال به عنوان جایزه اهدا گردید.

🥇تیم اول: عمراری
آقایان محمد مهدی مهربان، امیر دربانی و پیمان گل افشان

🥈تیم دوم: ناجی
آقایان محمد باقر راسخ، موسی احمدی و مهدی شاکر اردکانی

🥉تیم سوم: سلطان تخم مرغ
آقایان حامد پژمان فر، امیر حسین فرخ و خانم پریسا پایانی فر

🏅تیم خلاق: انتقام جویان
آقایان محمد سلیمانی، محراب منادی و روح الله جعفری.