فراخوان پذیرش کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعداد درخشان)

فراخوان پذیرش دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته در مقطع کارشناسی ارشد بدون آزمون (استعدادهای درخشان) دانشگاه شهاب دانش برای سال تحصیلی 1401-1400

دانشگاه شهاب دانش جهت حمایت و هدایت استعدادهای درخشان به استناد " آئین نامه پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در دوره تحصیلی کارشناسی ارشد به شماره 300430/و مورخ 06/11/1398 مصوب شورای هدایت استعداد های درخشان وزارت علوم تحقیقات و فناوری از بین دانش آموختگان و دانشجویان نیمسال آخر مقطع کارشناسی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی کشور در رشته های مندرج در جدول پیوست دانشجو می پذیرد.

شرایط پذیرش:
دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته که واجد شرایط زیر می باشند، مجاز به ارائه درخواست پذیرش به دانشگاه هستند:
1.     دانشجویان در حال تحصیل که پس از 6 نیمسال با گذراندن حداقل سه چهارم واحدهای درسی به لحاظ میانگین جزو پانزده درصد برتر دانشجویان هم رشته و هم ورودی خود باشند.
2.    برگزیدگان رتبه های اول تا پانزدهم نهایی المپیادهای علمی - دانشجویی
3.    حداکثر در هشت نیمسال تحصیلی دانش آموخته شوند.
4.    تاریخ فراغت از تحصیل در فاصله 30/11/1399 لغایت 31/06/1400 باشد. متقاضی از ورودی های مقطع کارشناسی نیمسال دوم 96-95 (به شرط فارغ التحصیلی تا تاریخ 30/11/99) یا  نیمسال اول 97- 96 یا نیمسال دوم 97- 96 بر اساس ضوابط پذیرش دانشگاه مربوطه باشد.
5.    پذیرش بلافاصله پس از دانش آموختگی و صرفا برای یک بار امکان پذیر است.
6.    پذیرش در رشته تحصیلی دانشجو یا رشته های مرتبط با آن به تشخیص گروه آموزشی و تایید شورای آموزشی دانشگاه امکان پذیر است.
7.    هر دانشجو صرفا می تواند نسبت به اخذ پذیرش نهایی از یک دانشگاه اقدام نماید.

نکات مهم
توجه 1: لطفاً پیش از ارسال مدارک و ثبت نام، اطلاعیه و راهنمای ثبت نام دستورالعمل اجرایی پذیرش که در ادامه این فراخوان آمده است را به دقت مطالعه نمایید.
توجه 2: دانشگاه در مرحله اول به بررسی درخواست ها پرداخته و ثبت نام اولیه به منزله پذیرش در دانشگاه نمی باشد.
توجه 3: هر دانشجو می بایست متقاضی یک رشته متناسب با رشته تحصیلی مقطع کارشناسی خود (دو گرایش به ترتیب اولویت علاقمندی اعلام گردد) باشد.
توجه 4: مسئولیت صحت اطلاعات ارسالی به عهده متقاضی بوده و در صورت عدم صحت، دانشگاه هیچ مسئولیتی نداشته و مطابق مقررات برخورد خواهد نمود.
توجه 5: به حداکثر زمان ثبت نام (31/02/1400) توجه فرمایید. زمان ثبت نام تمدید نخواهد شد.

مدارک مورد نیاز:
1-    فرم تکمیل شده 1 و 2 درخواست متقاضیان پذیرش در دوره های کارشناسی ارشد استعداد درخشان (پیوست این فراخوان)
2-    ریزنمرات دوره کارشناسی
3-    دو قطعه عکس 4  3
4-    تصویر کارت ملی
5-    تصویر صفحه اول شناسنامه  و صفحه توضیحات شناسنامه
-    متقاضیان فرم های 1 و 2 را تکمیل و تصویر تمامی مدارک را به ایمیل shahab.talented@gmail.com     تا تاریخ 31/02/1400 ارسال نمایید.
-    تمامی مدارک باید کاملا واضح و خوانا باشند.
-    در صورت نیاز به اطلاعات با داخلی 159 تماس بگیرید.

رشته های مقطع کارشناسی ارشد

ردیف    عنوان رشته تحصیلی