جایگاه دانشگاه شهاب دانش از سال 91 در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

جایگاه دانشگاه شهاب دانش از سال 1391 در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

دانشگاه شهاب دانش از سال 1391 (مخصوصا بدلیل داشتن تعداد بالای هیات علمی کیفی و تمام وقت و فضای دانشگاهی عالی)، همواره و در تمام سطح بندی غیردولتی ها در سطح یک بوده است. حتی در سال 1391 که فقط از هفت دانشگاه غیردولتی برتر قدردانی شد، دانشگاه شهاب دانش در بین آن هفت دانشگاه بود. خبر خبرگزاری مهر در این مورد یادآوری میگردد:

به گزارش خبرنگار مهر، در اختتامیه همایش دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی غیرانتفاعی و غیردولتی در دانشگاه شیخ بهایی از ۷ موسسه و دانشگاه غیرانتفاعی برتر با حضور دکتر حسین نادری منش، معاون آموزشی وزیر علوم تقدیر شد.
 در این همایش دانشگاه غیردولتی شهاب دانش در قم، موسسه غیردولتی ایوانکی در سمنان، دانشگاه غیردولتی علم و فرهنگ در تهران و موسسه غیردولتی سراج در تبریز به عنوان موسسات و دانشگاه‌های برتر غیر‌انتفاعی و غیردولتی معرفی شدند.

همچنین دانشگاه غیرانتفاعی شمال در آمل، دانشگاه غیرانتفاعی شیخ بهایی در اصفهان و دانشگاه علوم اسلامی رضوی در مشهد نیز به عنوان دانشگاه‌ها و موسسات غیرانتفاعی و غیردولتی برتر معرفی شدند.

لینک خبر