ثبت نام پذیرفته شدگان آزمون سراسری 98 (حسابداری و زیست فناوری)

ضمن عرض تبريک و خير مقدم حضور پذيرفته شدگان گرامي، به اطلاع کليه پذيرفته شدگان آزمون سراسری سال 1398 (رشته های پذیرش با آزمون - حسابداری و زیست فناوری) در دانشگاه شهاب دانش مي رساند که مطابق اطلاعیه اعلام شده در سايت سازمان سنجش، کليه پذيرفته شدگان مي بايست در روزهاي چهارشنبه 98/06/27 و پنجشنبه 98/06/28 از ساعت 8:30 لغایت 14:30 براي ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمايند.

همچنين مدارک مورد نياز جهت ثبت نام و ساير اطلاعات مهم در اطلاعيه سايت سازمان سنجش به آدرس زير آمده است:

تذکر1: شهریه ثابت نیم سال اول به مبلغ  8.500.000 ریال به صورت نقدی در زمان ثبت نام پرداخت می گردد. الباقی شهریه که شهریه متغیر می باشد باید تا قبل از امتحانات پایان ترم تسویه گردد.

تذکر2: درصورت وجود مشکلات مالی، دانشگاه شهاب دانش این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بخشی از شهریه ثابت نیم سال اول را به صورت چک پرداخت نمایید.

پذیرفته شدگان گرامی می بایست برای واریز وجه، حتما عابر بانک متصل به شبکه شتاب به همراه داشته باشید.

تذکر 3: دانشجویان پسر ساکن قم می بایست در هنگام ثبت نام اصل مدرک دیپلم نظام آموزشی جدید (3-3-6) یا مدرک پیش دانشگاهی و یا گواهی موقت این مدارک را که توسط آموزش و پرورش ناحیه محل تحصیل مهر شده باشد را ارائه نمایند.

مسیرهای مختلف ساختمان جدید دانشگاه در پردیسان

موقعیت دانشگاه روی نقشه