اطلاعیه شماره 1 دوره دکتری تخصصی (Ph.D) سال 1399

*باتوجه به برگزاری مصاحبه علمی دوره دکتری  به صورت حضوری و غیرحضوری در دانشگاه شهاب دانش، کلیه داوطلبان لازم است مدارک ذیل را به آدرس ایمیل phd.shdu@gmail.com ارسال نمایند.

1-  مدارک شناسایی (تصویر تمامی صفحات شناسنامه، تصویر کارت ملی).

2-  ارسال تصویر دانشنامه یا گواهی موقت مدرک کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد همراه با ریز نمرات الزامی است.

تبصره: دانشجویان سال آخر دوره کارشناسی ارشد که فاقد مدرک تحصیلی هستند لازم است تأییدیه دانشگاه محل تحصیل مبنی بر فارغ التحصیل شدن تا تاریخ 1399/6/31 که حاوی معدل واحدهای گذرانده تا زمان ثبت نام در آزمون باشد، را ارسال نمایند.

3-  ارسال فایل پایان نامه کارشناسی ارشد . (ویژه دانش آموختگان)

تبصره: این مورد شامل دانش آموختگان شیوه آموزش محور نمی باشد.

4- تصویر مدرک معتبر دال بر سهمیه مربیان، جانبازی، آزاده، ایثارگری و بستگان درجه اول شهدای عالی مقام

تبصره 1: ارسال مدرکی که نشانگر وضعیت استفاده از سهمیه رزمندگان باشد برای آن دسته از داوطلبانی که با استفاده از سهمیه مذکور جزو واجدین شرایط قرار گرفته ­اند، الزامی است.

تبصره 2: ارسال مدرکی که نشانگر وضعیت استفاده از سهمیه مربیان باشد برای آن دسته از داوطلبانی که با استفاده از سهمیه مذکور جزو واجدین شرایط قرار گرفته اند الزامی است. (ارسال آخرین حکم کارگزینی تأیید شده از محل خدمت)

5- فعالیت های پژوهشی شامل: لینک کتاب، لینک مقاله چاپ شده و غیره

6- گواهی مجوز معتبر احراز رتبه نخبه بودن.

7- ارسال مدرکی که وضعیت نظام وظیفه داوطلبان را با توجه به بند مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای شرکت در آزمون مذکور را مشخص نمایند الزامی است.

تبصره: برای دانشجویان سال آخر که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند داشتن گواهی اشتغال به تحصیل با ذکر شماره معافیت تحصیلی کافی است .

8- ارسال تصویر گواهی آزمون های ملی و بین المللی زبان انگلیسی. (اختیاری)

9- تصویر کارنامه آزمون نیمه متمرکز دوره دکتری 1399

10- توصیه نامه علمی. (2 استاد)

11- ارسال تصویر فیش واریزی به مبلغ 1،500،000 ریال (معادل یک میلیون و پانصد هزار ریال) جهت انجام مصاحبه از داوطلبان دوره دکتری سال 1399 به شماره حساب 45305781/58 بانک ملت به نام دانشگاه شهاب دانش الزامی است.

12- تکمیل فرم شماره ۱ (اینجا) و نیز ارسال مدارک فوق الذکر در زمان برگزاری مصاحبه علمی ضروری است.

*بدیهی است از داوطلبانی که مدارک آنان زمان ارسال ناقص باشد، مصاحبه علمی به عمل نخواهد آمد.

تذکر: داوطلبان حداکثر تا تاریخ 99/06/30 مدارک خود را به ایمیل مذکور ارسال و تاییدیه آن را دریافت نمایند. اطلاعات و دستورالعمل مربوط به جلسات مصاحبه حضوری و یا غیر حضوری و تاریخ جلسات از طریق ایمیل و شبکه های مجازی بعد از تاریخ مذکور اطلاع رسانی خواهد شد.

معاونت آموزش و پژوهش دانشگاه