اطلاعیه شروع ترم مجموعه آزمایشگاه ها و کارگاه ها، نیمسال اول 98-99

اطلاعیه مجموعه آزمایشگاه ها و کارگاه ها

خواهشمند است دانشجویان گرامی برای جلوگیری از هرگونه مشکل در دروس کارگاهی و آزمایشگاهی،  قبل از اخذ این  دروس موارد زیر را مد نظر قرار دهند.

1-مطابق با تقویم آموزشی موسسه، کلیه کلاس های آزمایشگاهی و کارگاهی در نیمسال اول از روز شنبه مورخ 6/7/98شروع شدهو حضور وغیاب دانشجویان نیز از همان هفته اول به شکل منظم انجام خواهد گرفت.

2-با توجه  به قوانین آموزشی موسسه، به هیچ عنوان امکان جابجایی از مشخصه گروه آزمایشگاهی یا کارگاهی ثبت نام شده در پورتال، به مشخصه گروه دیگر وجود ندارد. لذا خواهشمند است در زمان اخذ دروس آزمایشگاهی و کارگاهی دقت کافی را داشته باشید و در صورتی که امکان حضور در کلاس، در ساعت اخذ شده هنگام انتخاب واحد و با استاد مشخص را ندارید این گروه  درسی را اخذ نکنید.

3-در صورت غیبت بیش از دو جلسه طبق قوانین آموزشی موسسه، دانشجو مشمول حذف سه شانزدهم  می شود لذا خواهشمند است نسبت به حضور به موقع سر کلاس ها اقدام نمایید.

4- بعد از حذف و اضافه، امکان تغییر و یا حذف گروه های آزمایشگاهی و کارگاهی برای دانشجویان وجود ندارد لذا خواهشمند است هر گونه تغییر مورد نظرخویش را تا قبل از پایان وقت حذف و اضافه انجام دهید.

5-کار در فضای کارگاهی و آزمایشگاهی مخاطرات خاص خود را دارد.لذا خواهشمند است دانشجویان قبل از شروع کار اجرایی، کلیه مسایل ایمنی را بررسی کرده و هر گونه ابهامی در این خصوص را از استاد درس و یا مسئول آزمایشگاه ها و کارگاه ها سوال کنند.لازم به ذکر است که مسئولت هر گونه سهل انگاری در این خصوص بر عهده خود دانشجو می باشد.

مسئول آزمایشگاه ها و کارگاه ها

علی حامدی