اطلاعیه ثبت نام دانشجویان ورودی جدید مقطع کاردانی به کارشناسی

ثبت نام پذيرفته شدگان کاردانی به کارشناسی سال 99 (ورودی جدید)

ضمن عرض تبريک و خير مقدم حضور پذيرفته شدگان گرامي، به اطلاع کليه پذيرفته شدگان آزمون کاردانی به کارشناسی سال 1399 در دانشگاه شهاب دانش مي رساند که جهت ثبت نام مي بايست:

در روزهاي دوشنبه مورخ 28/07/1399و سه شنبه مورخ 29/07/1399 از ساعت 08:30 لغایت 14 براي ثبت نام به دانشگاه مراجعه نمايند.

مدارک لازم جهت ثبت نام

مدارک مود نیاز نظام وظیفه

آیین نامه ی آموزشی دوره های کاردانی و کارشناسی

محل های استقرار کارمندان و شماره های داخلی

آشنایی با دانشگاه شهاب دانش

ثبت نام پذيرفته شدگان کاردانی به کارشناسی سال 99 (ورودی جدید (

همچنين مدارک مورد نیاز جهت ثبت نام و ساير اطلاعات مهم  جهت ثبت نام در اطلاعيه سايت سازمان سنجش به آدرس زير آمده است:

آن دسته از پذیرفته شدگانی که امکان ارائه اصل یا گواهی مدرک کاردانی را ندارند، می بایست فرم شماره7  تایید شده توسط دانشگاه یا موسسه محل اخذ مدرک کاردانی را هنگام ثبت نام ارائه نمایند.

تذکر: علی الحساب شهریه نیم سال اول به مبلغ  10.000.000 ریال به صورت نقدی در زمان ثبت نام پرداخت می گردد. الباقی شهریه که شهریه متغیر می باشد باید تا قبل از امتحانات پایان ترم تسویه گردد.

تذکر2: درصورت وجود مشکلات مالی، دانشگاه شهاب دانش این امکان را برای شما فراهم کرده است تا بخشی از شهریه نیم سال اول را به صورت چک پرداخت نمایید.

پذیرفته شدگان گرامی می بایست برای واریز وجه، حتما کارت بانکی متصل به شبکه شتاب به همراه داشته باشید.