اطلاعیه آزمایشگاه ها و کارگاه ها در خصوص شروع کلاس های عملی

اطلاعیه مجموعه آزمایشگاه ها و کارگاه ها

خواهشمند است دانشجویان گرامی برای جلوگیری از هرگونه مشکل در دروس کارگاهی و آزمایشگاهی،  در هنگام اخذ این دروس موارد زیر را مد نظر قرار دهند.

1-    مطابق با تقویم آموزشی دانشگاه ، کلیه کلاس های آزمایشگاهی و کارگاهی در نیمسال دوم از روز شنبه مورخ 25/11/99 به شكل آموزش مجازي برگزار مي شود.
2-    دانشجويان عزيز  مي توانند محتواي آموزشي و اطلاعيه هاي مربوط به هر گروه كلاسي  را در سامانه آموزش مجازي دانشگاه مشاهده كنند. همچنين جهت ارتباط هر چه بيشتر بين اساتيد و دانشجويان براي هر گروه آزمايشگاهي و كارگاهي گروه تلگرامي يا واتساپي تشکيل مي شود كه لينك گروه در تابلو اعلانات سامانه آموزش مجازي همان درس قرار داده مي شود.
3-    جهت پيشبرد هر چه بهتر فرآيند آموزش مجازي لازم است دانشجويان هر چه سريعتر به سامانه آموزش مجازي دانشگاه مراجعه و در گروه تلگرامي يا واتساپي درس خود عضو شوند. اساتيد ملزم به ارائه توضيحات كامل در خصوص فرآيند آموزش مجازي درس خود هستند و مي توانيد هرگونه سوال در اين خصوص را از ايشان بپرسيد.
4-    در طول هفته آينده بارگذاري فيلم هاي آموزشي در سامانه آموزش مجازي دانشگاه انجام خوهد شد و از هفته دوم (2/12/99) مطابق با برنامه زمان بندي هر گروه كلاسي اساتيد جهت پاسخگويي به دانشجويان و پيشبرد فرآيند آموزش حداقل به مدت نيم ساعت در سامانه آموزش مجازي حاضر هستند. ضمنا دانشجويان ملزم به حضور در سامانه آموزشي هستند و حضور و غياب توسط اساتيد انجام خوهد گرفت و در صورت غيبت بيش از حد مجاز(16/3) درس دانشجو حذف خواهد شد.
5-    دروسي آزمايشگاهي و كارگاهي كه به شكل شبيه سازي با نرم افزار انجام مي شود به شكل آنلاين  در بستر سامانه آموزش مجازي مشابه دروس تئوري دانشجويان انجام خواهد پذيرفت.

در پایان نیز ضمن آرزوی موفقیت برای شما درترم جاری، به اطلاع می رساند برای ارتباط  با مسئول آزمایشگاه ها و کارگاه ها  می توانید با شماره 32317171-025 داخلی 350 تماس گرفته و یا به آدرس زیر ایمیل بزنید.ali.hamedi63@gmail.com